Тиждень світової літератури та російської мови


  Позакласна робота з предмету є важливою складовою навчально-виховного процесу, адже саме вона є одним із засобів формування в учнів інтересу до предмета, розширення і поглиблення знань. Одним із найбільш популярних аспектів позакласної роботи є предметний тиждень.
   З 19 по 23 листопада в школі проводився тиждень світової літератури та російської мови. Протягом п’яти днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, акторську майстерність. У школі працювала виставка стіннівок, де учні презентували свої роботи, проявивши себе дослідниками, біографами, ерудитами. У бліц-турнірі "Ії величність Казка", який проходив між командами 5 класу "Казкарі" та "Чарівники", перемогла дружба.
   В інтелектуальній грі "Барви світової літераури" учні 6 класу показали хороші знання з міфології, теми "Байка" (Переможцем визначено команду "Розумники"). Показали себе здібними в умінні виразно читати напам"ять поетичні твори учні 5-7 класів. 8-10 класи змагалися у конкурсах проектів "Давньогрецький театр", мультимедійна презентація "Сторінками улюблених творів". Завершився тиждень загальношкільним заходом "Посиденьки. Чай, чай, виручай", де у затишній атмосфері, за чашечкою ароматного чаю учні спілкувалися та дізналися про історію чаю, традиції російського чаювання, правила сервірування чайного столу, особливості правильного заварювання чаю.





Статистика